Divendres, 22 setembre 2023
IniciINCLUSIÓ LABORALONCE financia 32 beques de pràctiques laborals en empreses per a estudiants...

ONCE financia 32 beques de pràctiques laborals en empreses per a estudiants amb discapacitat

beques practiques estudiants empreses discapacitat
L’objectiu és fomentar l’accés al mercat laboral dels estudiants // Foto: Fundación Universia

Les universitats catalanes han ofert una total de 32 beques perquè estudiants amb discapacitat realitzin pràctiques laborals remunerades en empreses durant tres mesos, dins el programa impulsat per la Fundació ONCE i CRUE Universitats espanyoles.

ICF23_Baner Financament-300x600

Aquest programa, que compte amb el suport del Fons Social Europeu (FSE) tenen l’objectiu de millorar la formació i la carrera professional de joves amb discapacitat i promoure el seu accés al treball.

Les beques estan distribuïdes de la següent manera: cinc a la Universitat Oberta de Catalunya; quatre per a la Universitat Autònoma de Barcelona; tres per a la Universitat Politècnica de Catalunya; tres per a la Universitat Politècnica de Catalunya; tres per a la Universitat de Girona; tres per a la Universitat Rovira i Virgili; dos per a la Universitat de Lleida; dos per a la Universitat Ramon Llull; una per a la Universitat Internacional de Catalunya i una per a la Universitat de Vic.

Les pràctiques es podran realitzar des de l’1 de desembre de 2019 i el 31 d’octubre de 2020. Poden beneficiar-se d’aquest programa de pràctiques en empreses dels alumnes universitaris que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%; estiguin matriculats en grau o màster (oficial o propi) en alguna universitat espanyola o centre adscrit, i que hagin superat més del 50% dels crèdits de grau i / o màster del corresponent títol universitari.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content