ONCE financia 32 beques de pràctiques laborals en empreses per a estudiants amb discapacitat

A diferents centres universitaris de Catalunya

beques practiques estudiants empreses discapacitat
L’objectiu és fomentar l’accés al mercat laboral dels estudiants // Foto: Fundación Universia

Les universitats catalanes han ofert una total de 32 beques perquè estudiants amb discapacitat realitzin pràctiques laborals remunerades en empreses durant tres mesos, dins el programa impulsat per la Fundació ONCE i CRUE Universitats espanyoles.

Aquest programa, que compte amb el suport del Fons Social Europeu (FSE) tenen l’objectiu de millorar la formació i la carrera professional de joves amb discapacitat i promoure el seu accés al treball.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les beques estan distribuïdes de la següent manera: cinc a la Universitat Oberta de Catalunya; quatre per a la Universitat Autònoma de Barcelona; tres per a la Universitat Politècnica de Catalunya; tres per a la Universitat Politècnica de Catalunya; tres per a la Universitat de Girona; tres per a la Universitat Rovira i Virgili; dos per a la Universitat de Lleida; dos per a la Universitat Ramon Llull; una per a la Universitat Internacional de Catalunya i una per a la Universitat de Vic.

Les pràctiques es podran realitzar des de l’1 de desembre de 2019 i el 31 d’octubre de 2020. Poden beneficiar-se d’aquest programa de pràctiques en empreses dels alumnes universitaris que tinguin una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%; estiguin matriculats en grau o màster (oficial o propi) en alguna universitat espanyola o centre adscrit, i que hagin superat més del 50% dels crèdits de grau i / o màster del corresponent títol universitari.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*