Foment del teatre adaptat i sense barreres a la 4a edició del Festival Simbiòtic d’arts escèniques accessibles

Se celebra del 29 de novembre a l’1 de desembre al TNC

simbiotic-festival-teatre-adaptat-accessible-sense-barreres

L’obra Órdago a la grande obrirà el proper divendres 29 de novembre una nova edició del Festival Simbiòtic d’arts escèniques accessibles de Barcelona, que se celebrarà del 29 novembre a l’1 de desembre al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

El Festival Simbiòtic és una proposta que fomenta el teatre accessible i sense barreres obert a tothom organitzat per We Act Assoc amb el suport del TNC, el Departament de Cultura de la Generalitat, el Ministeri de Cultura i Esport i l’Ajuntament de Barcelona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La 4a edició del Simbiòtic compta també amb l’espectacle dirigit per Katie O’Reilly Richard III redux OR Sara Beer [is/not] Richard III, protagonitzat per Sara Beer, una actriu amb escoliosi severa, que es podrà veure del 30 de novembre a l’1 de desembre al TNC.

A més de les representacions teatrals, el programa del festival inclou durant el mes de novembre diferents jornades professionals i tallers formatius que pretenen fomentar tant la creació d’arts escèniques inclusiva a ravés de la llengua de signes, com l’adaptació d’espectacles en espais no convencionals.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*