Obertes les inscripcions per les sortides Respir de tardor de Salut Mental Catalunya

Comarruga per Carnestoltes, Montserrat i Olot seran les destinacions

sortides tardor programa respir salut mental catalunya
Les sortides volen és promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental // Foto: Salut Mental Catalunya

La Fundació Salut Mental Catalunya té obertes les inscripcions per les sortides Respir de la propera tardor. El Programa Respir Sortides és una eina que pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà social més proper. L’objectiu del programa és promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental, i oferir un recurs que alleugereixi el nivell de dependència que sol establir amb la persona cuidadora. Les sortides estan obertes a persones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental. Aquest és el calendari previst:

Carnestoltes, gresca i diversió a Comarruga

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Del 24 al 26 febrer 2017. L’allotjament serà a un alberg envoltat d’un bonic entorn natural i molt a prop del passeig marítim. Dissabte es passarà el matí a Torredembarra per gaudir del Carnestoltes i els actes programats que omplen els carrers de música i diversió. A la nit s’anirà en tren a Calafell per veure la Gran Rua que comença a les 23h.

  • Allotjament: Alberg Santa Mª del Mar.
  • Característiques: Dificultat ALTA. Aquesta sortida és molt moguda sobre tot perquè la distancia de l’alberg al nucli de la ciutat és d’uns 20minuts caminant i és un recorregut que es farà varies vegades al dia. Serà necessari sortir a la nit. Tot el grup es traslladarà a Calafell per veure la Rua, que comença a les 23 hores i finalitza al voltant de les 2:30 h. de la matinada!
  • Reunió sortida: Dimecres 22 febrer – 16 h Fundació SMC c/Nou Sant Francesc, 42, local

Montserrat i el seu tresor benedictí

BANER_300X250

Del 24 al 26 març 2017. Situat a cavall de les comarques del Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat s’hi aixeca el monestir de Montserrat, una abadia benedictina consagrada a la Mare de Déu de Montserrat.

Es farà nit en un hotel de Martorell i es passarà el dissabte a Montserrat. Es visitarà el monestir, el museu i es caminarà pel maravellós entorn que ens ofereix la zona.

  • Allotjament: Hotel Ciutat Martorell.
  • Característiques: El dissabte es passarà el dia a Montserrat; pícnic a l’hotel, i no es tornarà fins a mitja tarda.
  • Reunió informativa: Dimecres 22 març – 16 h Fundació SMC c/Nou Sant Francesc, 42, local

Natura, volcans i passejades per Olot

Del 10 al 12 març 2017. Olot, terra de volcans. Visita a aquesta ciutat situada a una de les comarques més boniques de Catalunya. Es pujarà al volcà Montsacopa i es visitaran els racons més bonics de la ciutat.

  • Allotjament: Alberg Torre Malagrida d’Olot. Casa residencial de luxe de fa 100 anys.
  • Característiques: Dificultat MITJANA. La distància entre l’estació de tren i l’alberg és d’aproximadament, 20 minuts. Pujada al volcà Montsacopa, amb una inclinació d’aproximadament 45 graus.
  • Reunió sortida: Dimecres 8 març – 16 h Fundació SMC c/Nou Sant Francesc, 42, local

Totes les sortides tenen un preu de 80 euros i per inscriure’s o demanar més informació us heu de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*