Dimarts, 30 novembre 2021
IniciDiscapacitatNova guia digital interactiva de suport per a les famílies amb la...

Nova guia digital interactiva de suport per a les famílies amb la síndrome de Down

guia digital interactiva suport famílies síndrome de down fcsd
La plataforma digital està dividida per edats i altres filtres // Foto: Fundació Catalana Síndrome Down

La Fundació Catalana Síndrome de Down ha creat ABC21, una guia pràctica digital de suport per a famílies de persones amb la síndrome de Down pionera que, no només ofereix pautes orientacions i recursos per assegurar el bon desenvolupament de la persona amb la síndrome de Down en el dia a dia, sinó que a més ofereix consultes a professionals i un seguiment personalitzat.

La plataforma entrarà en una fase pilot amb 20 famílies a l’abril, i es preveu que estigui operativa i oberta a totes les persones interessades al setembre. Es podran trobar informacions estructurades per franges d’edat i per temàtiques. Els continguts, que estaran en constant actualització, estan elaborats per un equip multidisciplinari que inclou professionals dels àmbits de la neuropsicologia, la psicologia clínica, la pedagogia, el treball social, l’educació social, la fisioteràpia, la logopèdia, etc.

diari-discapacitat-300x250e

Hi haurà una versió oberta i gratuïta en la qual es podran consultar alguns dels continguts i una part de registre i de pagament en la qual els usuaris trobaran articles de més interès, extenses orientacions, vídeos i imatges il·lustratius i sobretot, l’espai on configurar el perfil individualitzat del seu familiar per tenir un seguiment personalitzat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES