Nova edició a Barcelona de ‘Correm junts amb la discapacitat intel·lectual’

Promoguda per la Fundació Aspasim amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

correm-junts-per-la-discapacitat-intellectual
Cada any hi participen personatges coneguts de la societat catalana // Foto: Ajuntament Barcelona

El proper dia 23 d’octubre tindrà lloc la quarta edició de la cursa solidària ‘Correm junts amb la discapacitat intel·lectual’ al passeig de la Reina Elisenda de Montcada de Barcelona. Es tracta d’una cursa oberta a tothom que vol reivindicar els drets de les persones amb unes necessitats de suport més intenses i promoure la seva participació i inclusió a la societat.

Aquesta cursa es diferència d’altres del calendari d’atletisme de Catalunya perquè els corredors amb discapacitat psíquica no formen un grup especial, sinó que s’integren dins d’un únic grup que recorrerà els 1.609 metres d’anada i tornada del recorregut (des de la plaça de Sarrià fins a la plaça de Pedralbes).

BANER_300X250

Es pot participar en la mateixa ja sigui com a corredors en qualsevol de les modalitats (infant, adult i corredor solidari -acompanyat d’una persona amb discapacitat intel·lectual) o bé com a voluntari el mateix dia de la cursa.

Entre les cares més conegudes que ja han passat per les diferents edicions de ‘Correm junts amb la discapacitat intel·lectual’ destaquen Marc Màrquez, Leo Messi, Àlex Corretja, Xavi Hernàndez, Ramon Pellicer, Judith Mascó, Martina Klein,…

La cursa està promoguda per la Fundació Aspasim, entitat que atén de forma integral a persones amb discapacitat psíquica greu a Barcelona i que enguany celebra els seus 75 anys. També hi col·labora l’Ajuntament de Barcelona mitjançant el districte de Sarrià.

Els organitzadors esperen superar en aquesta edició la marca de més de 1.300 corredors, 210 voluntaris i 140 corredors solidaris que van participar l’any passat.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*