Reus acollirà els Jocs Special Olympics per a persones amb discapacitat intel·lectual

Se celebraran del 24 al 27 de novembre

jocs-special-olympics-reus-voluntaris
L’organització necessita voluntaris per als Jocs // Foto: Special Olympics

La ciutat de Reus acollirà del 24 al 27 de novembre una nova edició dels Jocs Special Olympics que organitza Special Olympics Espanya per a persones amb discapacitat intel·lectual. Aquesta serà la segona vegada que la localitat del Baix Camp alberga uns Jocs Special Olympics, ja que al 1996 va ser la seu dels Jocs Special Olympics Catalunya.

Durant aquests dies Reus reunirà prop d’un miler d’esportistes i entrenadors de tot l’estat, mig miler de voluntaris i voluntàries, familiars, i es preveuen 4.000 espectadors en les diferents activitats programades. Seran uns Jocs internacionals amb  18 països europeus convidats.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els esports que es practicaran són bàsquet masculí, femení i unificat, tennis, natació, pàdel, gimnàstic rítmica i proves motrius en diferents instal·lacions esportives de la localitat com CN Reus Ploms, Pavelló Olímpic de Reus, Reus Deportiu i CT Reus Monterols.

A més de la part esportiva, els Jocs Special Olympics inclouran tota una sèrie d’actes que faran encara més atractiva la competició, com les jornades inaugural i de cloenda, diverses activitats lúdiques, la festa de l’esportista o la torxa olímpica.

BANER_300X250

Special Olympics Catalunya hi participarà molt activament en aquesta competició al disputar-se en terres catalanes. Tant ells com Special Olympics Espanya han fet una crida perquè s’apuntin persones per participar com a voluntaris/es dels Jocs.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*