CaixaForum Barcelona acollirà al novembre una Jornada sobre Drets i Salut Mental

Organitzada per Salut Mental Catalunya i Federació Veus

jornada-drets-salut-mental-caixaforum
La jornada es celebrarà al CaixaForum de Barcelona // Foto: Salut Mental Catalunya

El proper 8 de novembre Salut Mental Catalunya i la Federació Veus organitzen la ‘Jornada Drets i Salut Mental, Transformem actituds, exigim compromisos’ que tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta jornada es sensibilitzar la ciutadania i tots els actors que tenen un paper clau per incidir en el desplegament de plans d’acció i polítiques públiques que garanteixin la defensa i la protecció dels drets de les persones amb problemes de salut mental a Catalunya.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Al mateix temps servirà per reivindicar que la defensa i la protecció dels drets de les persones amb discapacitat i per reclamar que els diferents marcs europeus i mundials incorporin polítiques públiques i legislatives, i de prestació de serveis en salut mental en els propers anys.

El programa de la jornada comptarà amb la participació de diversos ponents internacionals com Thomas Emmenegger, president del projecte Olinda (Milà) i assessor de Serveis Públics de Salut Mental i Rehabilitació (Suïssa), i Oliver Lewis, professor de Dret i Justícia Social, Universitat de Leeds i Director Executiu del Mental Disability Advocacy Centre.

BANER_300X250

Ja estan obertes les inscripcions per assistir a aquesta jornada. Les places són limitades.

1 Comentaris

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*