Dijous, 2 desembre 2021
IniciCulturaCaixaForum Barcelona acollirà al novembre una Jornada sobre Drets i Salut Mental

CaixaForum Barcelona acollirà al novembre una Jornada sobre Drets i Salut Mental

jornada-drets-salut-mental-caixaforum
La jornada es celebrarà al CaixaForum de Barcelona // Foto: Salut Mental Catalunya

El proper 8 de novembre Salut Mental Catalunya i la Federació Veus organitzen la ‘Jornada Drets i Salut Mental, Transformem actituds, exigim compromisos’ que tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta jornada es sensibilitzar la ciutadania i tots els actors que tenen un paper clau per incidir en el desplegament de plans d’acció i polítiques públiques que garanteixin la defensa i la protecció dels drets de les persones amb problemes de salut mental a Catalunya.

fiare banca etica crowdfunding

Al mateix temps servirà per reivindicar que la defensa i la protecció dels drets de les persones amb discapacitat i per reclamar que els diferents marcs europeus i mundials incorporin polítiques públiques i legislatives, i de prestació de serveis en salut mental en els propers anys.

El programa de la jornada comptarà amb la participació de diversos ponents internacionals com Thomas Emmenegger, president del projecte Olinda (Milà) i assessor de Serveis Públics de Salut Mental i Rehabilitació (Suïssa), i Oliver Lewis, professor de Dret i Justícia Social, Universitat de Leeds i Director Executiu del Mental Disability Advocacy Centre.

Ja estan obertes les inscripcions per assistir a aquesta jornada. Les places són limitades.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

9 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES