Dimarts, 30 novembre 2021
IniciEntitatsNo Somos Invisibles organitza un mercat solidari a Barcelona amb el lema...

No Somos Invisibles organitza un mercat solidari a Barcelona amb el lema “Volem seguir sent visibles”

Tindrà lloc al Passeig Manuel Girona, 41 del 27 al 29 de novembre

no somos invisibles mercat solidari
Durant la pandèmia l’entitat segueix fent activitats online // Foto: No Somos Invisibles

Del 27 al 29 de novembre la Fundación No Somos Invisibles, dedicada a la inserció laboral de persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats físiques severes, organitza un mercat solidari al Passeig Manuel Girona, 41 de Barcelona, sota el lema “Volem seguir sent visibles”.

La crisi de la Covid ha deixat l’entitat en una situació crítica, per lo que aquesta activitat representa una oportunitat per poder seguir endavant en la seva tasca. La recaptació obtinguda permetrà a l’entitat oferir noves eines als seus usuaris/es per seguir treballant i convertir les seves formacions i activitats en format virtual.

diari-discapacitat-300x250e

Les activitats que realitza No Somos Invisibles són una oportunitat per a la integració social i laboral de les persones amb paràlisi cerebral. A través d’elles realitzen una activitat professional que ajuda a les persones a connectar amb els seus valors. Ofereixen aquestes activitats de formació i motivació en tots els àmbits (educació, empreses, institucions públiques, sanitat, projectes socials, etc.)

El mercat solidari que organitza l’entitat compta amb diversos patrocinadors que han col·laborat amb la donació dels seus productes, i també de particulars que estan col·laborant activament.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES