Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEntitatsNo Somos Invisibles segueix impartint els valors de la inserció sociolaboral de...

No Somos Invisibles segueix impartint els valors de la inserció sociolaboral de les persones amb paràlisi cerebral

Segueix impartint la formació 'Valor i Motivació'

no somos invisibles valors insercio persones paralisi cerebral
L’equip de l’entitat participant a la webinar de la Diputació de Barcelona // Foto: No Somos Invisibles

Durant aquest mes d’octubre la Fundació No Somos Invisibles, una entitat sense ànim de lucre que treball en la creació i realització d’activitats per a la inserció sociolaboral de persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats físiques severes, ha participat en diverses accions formatives.

El passat dia 14 va compartir per tercer any consecutiu la seva activitat formativa sobre Valors i Motivació amb personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després de les ponències de l’equip, es va proposar una dinàmica grupal amb el joc ‘el joc dels valors’, i per finalitzar la jornada es va celebrar un taller lúdic on van convidar a cada usuari a fer despertar la seva creativitat per plasmar en un escut els valors consensuats.

D’altra banda, la Fundació No Somos Invisibles va participar ahir al Congrés Internacional d’ocupació i orientació professional, Universitaris, Titulats Junior & CFGS de JOBBarcelona’20 Digital Edition.

Els components de l’equip de la fundació van participar en aquest webinar de la Diputació de Barcelona, per posar veu als valors dels tallers que imparteixen les persones amb paràlisi cerebral, tenint com a objectiu el desenvolupament de competències transversals en les persones i els equips.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES