Neix CAT Art, un aparador per mostrar la creativitat de les persones que treballen a la Fundació MAP

És un nou espai d’exposició creat al restaurant CAT Can Guetes de Ripoll

cat art aparador creativitat persones treballen fundacio map
La primera exposició, de Mercè Seoane, es va inaugurar divendres passat // Foto: Fundació MAP

El passat divendres 21 de febrer es va inaugurar la primera exposició del restaurant CAT Can Guetes de Ripoll, gestionat per la Fundació MAP, un nou espai anomenat CAT Art, per sensibilitzar i mostrar el talent de les persones vinculades a l’entitat d’atenció a persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat al Ripollès.

La protagonista d’aquesta primera exposició va ser Mercè Seoane que treballa a la formatgeria MUUU BEEE de la Fundació MAP, és autodidacta i mai abans havia exposat el seu treball. La Mercè va oferir en l’exposició una mostra dels seus retrats, pintures i il·lustracions, que ampliarà en els propers dies amb nous treballs. El seu treball es podrà veure fins al proper 10 d’abril.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El CAT Art és un nou espai on cada mes i mig s’hi presentaran propostes en diferents disciplines artístiques (dibuix, pintura, còmic, escriptura, maquetisme…) fetes per persones ateses o treballadores de la Fundació MAP.

L’objectiu és que totes les persones que visiten el CAT puguin descobrir la creativitat i la gran capacitat dels artistes de l’entitat, tot i que no es descarta obrir-ho a altres col·lectius més endavant.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*