ACAPPS publica un reportatge i participa en dues jornades de sensibilització pel Dia de l’Implant Coclear

Per reivindicar que poder sentir és un dret

acapps reportatge jornades dia implant coclear
Captura del reportatge ‘Imagines no sentir?’ // Foto: ACAPPS

La Federació ACAPPS ha publicat el reportatge Imagines no sentir? amb motiu del Dia Internacional de l’Implant Coclear, per reivindicar que poder sentir és un dret i s’ha de garantir que totes les persone amb sordesa i famílies hi puguin accedir.

A través del testimoni de diferents persones amb sordesa, pares amb fills amb sordesa i usuaris d’implants coclears, s’explica que són els implants coclears i què signifiquen en la vida d’una persona amb sordesa.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més d’aquest reportatge, ACAPPS i les seves associacions, participaran el 25 de febrer, Dia de l’Implant Coclear, en dues jornades de sensibilització entorn l’implant coclear. L’associació ACAPPS i el Col·legi de Logopedes de Catalunya organitzen una jornada informativa sobre la logopèdia per a infants i persones amb sordesa amb implant coclear. La jornada, adreçada als i a les logopedes, vol donar a conèixer la demanda real i creixent que hi ha de professionals especialitzats en entrenament auditiu i lectura labial per a infants i persones amb discapacitat auditiva.

El dimarts 25, també estaran a la jornada Viure a Terrassa amb un implant coclear. Escolta’ns, t’escoltem! que tindrà lloc al Servei d’Ocupació 360º. Domingo Reina, tècnic del seu Servei d’Accessibilitat a la Comunicació participarà en la taula rodona de la jornada, que compartirà amb l’Iu, un jove adolescent amb implant coclear; Belén Roca, mare d’un infant amb implant coclear i Inés Parramon, logopeda del CREDA Jordi Perelló.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*