El Museu de Terrassa instal·la una maqueta tàctil de la Seu d’Egara i un plafó explicatiu

Amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat

maqueta tàctil seu egara museu terrassa
Imatge de la maqueta tàctil // Foto: Ajuntament de Terrassa

Per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i dins de la campanya de la Mirada Tàctil, el Museu de Terrassa va instal·lar una maqueta tàctil de la Seu d’Ègara i un plafó explicatiu. Aquesta iniciativa compta amb el  suport de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona i l’Oficina Tècnica per a la Promoció de l’Accessibilitat de l’Ajuntament de Terrassa.

Reprodueix a escala les Esglésies de Sant Pere. El projecte s’ha realitzat a partir de plànols, fotografies i gravacions del conjunt. L’execució de la maqueta, realitzada en ferro tipus patinable o corten, és obra del taller de l’empresa La Forja del Vallès.

BANER_300X250

En un futur està previst incorporar un codi QR per descarregar uns vídeos explicatius amb interpretació de llengües de signes catalana i subtítols amb explicacions del conjunt i descripcions de la maqueta del conjunt.

L’any 2017 la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat de Terrassa va decidir centrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre) per reivindicar el dret de tothom a la cultura.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*