Els joves de l’ADFO graven un curtmetratge sobre l’autisme per presentar-lo a un concurs

Participarà a la 6a edició del “Posa’t a la nostra pell” que organitza la Fundació Arep

Durant aquest mes de novembre els joves de l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) han estat gravant un curtmetratge per presentar-lo al concurs “Posa’t a la nostra pell” que organitza la Fundació Arep.

Aquest any Arep cel·lebra la 6ª edició del concurs i la temàtica és “els somnis”. És un concurs de curtmetratges amateur on persones amb un tipus de diversitat funcional es posen a la pell d’una persona amb una diversitat funcional diferent.

Als joves de l’ADFO els va tocar posar-nos a la pell d’una persona amb autisme i amb la col·laboració del Cineclub Vic n’ha sortit un curt d’un minut i mig titulat “Autisme?”. En aquest treball d’autisme es parla sobretot d’obsessions, en manca de comunicació i en dificultats d’interrelació que no permeten encaixar socialment. Aquest curtmetratge pretén ser una reflexió social que ens fa qüestionar sobre qui són aquells que realment presenten aquests símptomes. Podem parlar d’una societat autista?.  Els resultats d’aquest concurs es sabran el proper el 15 de desembre.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*