Dilluns, 25 octubre 2021
IniciEntitatsMIFAS crea la figura de l’Agent Informatiu per preservar les mesures de...

MIFAS crea la figura de l’Agent Informatiu per preservar les mesures de salut pública

Agent Informatiu mascaretes i guants, equips de protecció
Lús de mascaretes i guants s’han tornat imprescindibles en alguns àmbits // Foto: Poxabay

MIFAS ha creat una nova figura dins els seus Centres Especials de Treball. Es tracta de l’Agent Informatiu, que tindrà la missió d’oferir, tant al sector públic com privat, un servei d’informació i gestió del compliment de les mesures de salut pública marcades pel govern, durant la crisi del coronavirus.

La funció principal de l’Agent Informatiu serà informar en espais on hi hagi afluència de gent i vetllar per al compliment de les mesures sanitàries establertes pel govern, pel propi ajuntament o fins i tot, en els casos d’establiments privats. Des de l’entitat es pensa sobretot en oferir el servei en platges, piscines municipals, establiments turístics i centres comercials.

Aquest Agent Informatiu no emetrà cap sanció econòmica, però intervindrà per prevenir conflictes i dissuadir conductes incíviques en l’àmbit del compliment de les mesures de salut pública aplicades durant el confinament. Algunes de les seves tasques més concretes poden ser, vetllar perquè es compleixi la distància de seguretat, repartir EPIS i fins i tot recollir inquietuds i suggeriments.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES