Dissabte, 6 març 2021
Inici Inclusió Laboral MIFAS aconsegueix la integració laboral de 312 persones amb discapacitat durant el...

MIFAS aconsegueix la integració laboral de 312 persones amb discapacitat durant el 2020

193 dins l’empresa ordinària i 119 en el mercat de treball protegit

controladora zona blava Palamós integracio laboral mifas
Controladora de zona blava a Palamós // Foto: Grup MIFAS

El Servei d’Integració Laboral de la Fundació MIFAS ha tancat l’any 2020 amb la integració laboral de 312 persones amb discapacitat física, 193 a l’empresa ordinària i 119 en treball protegit. Aquestes xifres suposen un descens del 20% de les insercions aconseguides el 2019, lo que mostra l’efecte negatiu que ha provocat la pandèmia en el mercat laboral.

Al 2020, la borsa comptava amb un total de 1.126 persones inscrites en recerca activa de feina. Malgrat la situació de pandèmia, que va comportar el tancament presencial del servei durant set setmanes, des de MIFAS es va fer seguiment i atencions individualitzades per resoldre dubtes i continuar amb les accions d’orientació. En concret i durant l’any es van fer 1.375 atencions presencials, a 680 persones i 9.889 atencions telefòniques o virtuals a totes les persones inscrites a la borsa. D’altra banda, des del mateix servei s’han organitzat 22 accions formatives en dos formats, presencials i online, on hi ha participat un total de 149 persones.

ARC Soluciones publi

Pel que fa a la captació d’ofertes laborals, s’han prospectat 382 empreses i s’han gestionat 397 places laborals, de les quals s’han pogut cobrir un 78% de les places. Un equip de prospecció visita les empreses i, a banda de captar ofertes, ofereix assessorament en el compliment de la Llei General de la Discapacitat, en la gestió de Mesures Alternatives i en la informació sobre avantatges i incentius econòmics per a la contractació de persones amb discapacitat.  

Secció patrocinada per

FECETC color logo

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES