Dilluns, 25 octubre 2021
IniciInclusió SocialVuit joves en risc d’exclusió finalitzen la seva formació en restauració dins...

Vuit joves en risc d’exclusió finalitzen la seva formació en restauració dins el programa Uno a Uno

Desenvolupat per la Fundació Privada Ilersis amb la col·laboració de la Fundació ONCE

programa uno a uno joves risc exclusió social
Joves amb el diploma de la formació del programa Uno a Uno // Foto: Fundació Ilersis

El projecte Uno a Uno, desenvolupat per Fundació Privada Ilersis amb la col·laboració de la Fundació ONCE, ha finalitzat donant la possibilitat a 8 vuit joves en risc d’exclusió social a formar-se en l’àmbit de la restauració a les instal·lacions del Restaurant Davall de La Llotja participant en d’una formació teòrico-pràctica de 290 hores.

Aquest projecte, que es va iniciar el passat mes d’octubre de 2020, ha permès que els participants adquireixen les competències tècnic professionals, les habilitats i les actituds per desenvolupar amb èxit les tasques associades a la figura d’un ajudant de cambrer. S’han treballat diferents matèries i temàtiques: manipulació d’aliments i begudes, cura d’un mateix i de l’espai, neteja, atenció al client, prevenció de riscos laborals, entre altres. 

El projecte Uno a Uno és un pas més dins la col·laboració entre la Fundación ONCE i Ilersis, que comparteixen altres programes amb el mateix objectiu: És amb aquesta premissa que la Fundación ONCE, en qualitat d’Organisme Intermedi del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 (POEJ), impulsa projectes de reforç de l’ocupabilitat, mitjançant programes que inclouen formació en el lloc de treball.

En el cas del projecte Uno por Uno, està cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) de 2020 i pretén fomentar les capacitats i competències laborals dels joves, així com preparar-los específicament en l’acompliment d’una activitat professional que respongui a les demandes reals del mercat laboral actual. Així, la millora de la capacitació professional de les persones joves s’aconsegueix a través d’accions formatives que inclouen un període de formació en lloc de treball. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES