Dilluns, 5 juny 2023
Dilluns, 5 juny 2023
IniciInclusió LaboralMés oportunitats per les persones amb discapacitat intel·lectual d’Osona amb l’integració de...

Més oportunitats per les persones amb discapacitat intel·lectual d’Osona amb l’integració de Calandra a Tac Osona

La bugaderia industrial mantindrà la marca i tota l’estructura, inclosos els 70 llocs de treball, 50 dels quals ocupats per persones amb discapacitat

calandra s'integra a tac osona
Ricard Aceves i Evarist Puigvila a les portes de la bugaderia Calandra // Foto: Sant Tomàs

La bugaderia industrial d’iniciativa social Calandra, ubicada a Vic, ha iniciat el procés d’integració a la Fundació Tac Osona, l’empresa social de la Fundació Sant Tomàs, que hauria de cloure’s previsiblement d’aquí a dos mesos. A través d’aquest acord, Calandra mantindrà la seva marca que passarà a integrar-se a Tac Osona i també assegura la continuïtat dels 70 llocs de treball.

Tal com explica el director general de la Fundació Sant Tomàs, Ricard Aceves, “volem aportar valor a les persones treballadores i a les seves famílies però també als equips professionals, als clients, a les entitats col·laboradores i a les administracions. En definitiva, volem fer créixer la nostra aportació a la societat no per ser més grans sinó per ser millors”.

anunci guies d'arrel

Segons el president de Calandra, Evarist Puigvila, aquest acord suposa “un creixement i una millora qualitativa per a totes les persones vinculades a Calandra ja que tindran accés als serveis socials de la Fundació Sant Tomàs com són l’habitatge, el lleure, les vacances o el servei de respir”.

Amb aquesta integració s’amplia el ventall d’oportunitats per les persones amb discapacitat que treballen a Calandra, que ara podran realitzar, a més de la feina de bugaderia, altres tasques de jardineria, neteja, cuina o serveis industrials que presta Tac Osona. De la mateixa manera, els treballadors i treballadores amb alguna discapacitat vinculades al Tac, a partir d’aquesta fusió, també podran fer tasques de bugaderia a Calandra.

Secció patrocinada per:
FECETC color logo
https://fecetc.org

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content