Més de 4.000 persones a la novena edició de ‘Fent Amics amb Down Catalunya’

Organitzada per Down Catalunya i Port Aventura World

fent amics down catalunya novena edició
L’espectacle Halloween Kingdom, a càrrec de la companyia de ball de Port Aventura World // Foto: Down Catalunya

Més de 4.000 persones van assistir aquest dissabte a la novena edició del ‘Fent Amics amb Down Catalunya’ que es va celebrar a les instal·lacions de Port Aventura World per fer costat als centenars de nens, joves i joves amb Síndrome de Down arribats de tot Catalunya i la Comunitat Valenciana.

“Aquí ens sentim com a casa, perquè és un parc inclusiu on tothom pot participar en un munt d’activitats, tan de bo cada cop hi hagi més llocs on la diversitat s’entengui com allò que ens enriqueix i no com un problema”, va dir en l’acte de benvinguda Pilar Sanjuán, presidenta de Down Catalunya.

BANER_300X250

El periodista de TV3 Xavier Graset i la jove de Down Tarragona Laura Mitjans van tornar a ser els encarregats de conduir l’acte, en el qual també van intervenir el president de la Fundació Port Aventura, Ramon Marsal i la presidenta de la Fundació MRW, Josefina Domènech. “Per la Fundació Port Aventura és un goig poder comptar amb aquest esdeveniment perquè volem estar molt a prop del tercer sector en tots els seus àmbits”, va subratllar Marsal. Per la seva part, Domènech va assegurar que “aquesta jornada és un gran exemple de convivència i integració, que són dos dels objectius de la Fundació MRW”.

Com en edicions anteriors, l’acte va comptar amb les actuacions de Western Aventura, el grup de ball Down Wapacha Team (format per ballarins professionals i joves de Down Tarragona), i de la companyia de ball de Port Aventura World amb els seu espectacle Halloween Kingdom.

Down Catalunya i la Fundació Port Aventura organitzen aquesta jornada eminentment lúdica i convivencial, que compta amb el patrocini de la Fundació Invest for Children i IB Inmobiliaria, a més de la participació d’una cinquantena de voluntaris, entre els que aporten les entitats de Down Catalunya i els de la Federació d’Associacions de Voluntaris de La Caixa. Per a la distribució i venda d’entrades, aquest any Down Catalunya ha tornat a comptar amb la col·laboració de la cadena de sabateries Querol i de l’empresa de missatgeria MRW. Una part del preu de les entrades venudes es destina a Down Catalunya i les seves set entitats.

banner_dental

1 Comentaris

  1. Cal denunciar, però, la mala política de Port Aventura quan té en marxa una nova normativa que discrimina les persones amb discapacitat: els nens i joves amb discapacitat no poden pujar a les atraccions amb els seus amics, sinó que han d’anar acompanyats obligatòriament d’un major d’edat sense discapacitat! Això és inclusió??!!! No, de cap manera. Això va en detriment de tota l’educació que fem en favor de la seva autonomia personal. Cal exigir que Port Aventura es comprometi a un canvi en la normativa ja. Gràcies.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*