Dimecres, 19 gener 2022
IniciDiscapacitatMés de 140 persones a la presentació pública de l’entitat representativa de...

Més de 140 persones a la presentació pública de l’entitat representativa de l’Economia Social a Catalunya

carles puigdemont presentació pública entitats economia social
El president Puigdemont va estar present en aquest acte // Foto: La Confederació

Aquest dilluns va tenir lloc al Palau Robert l’acte de presentació pública de l’associació Economia Social Catalunya, entitat constituïda en el passat mes de maig de 2017 per les cinc entitats referents de les diferents famílies de l’economia social catalana: la Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat), la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya (La Confederació), la Federació de Mutualitats de Catalunya (FMC), i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya (XES).

La nova organització representativa de l’economia social a Catalunya aglutina a 7.422 organitzacions, 139.202 persones treballadores, una base social de 2,5 milions de persones (socis cooperativistes, socis d’entitats, mutualistes…), i suposa una facturació de 7.853 milions d’euros.

En la presentació, en la que hi van intervenir representants de les cinc organitzacions fundadores, es va posar en valor la suma d’esforços per a la defensa i enfortiment de l’economia social del país, destacant la importància de visualitzar i enfortir un model econòmic plural, democràtic i solidari, al servei de les persones.

L’acte, al que van assistir més de 140 persones, va comptar també amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont i del primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content