L’ultrafondista Raül Arenas Isaac es marca un nou repte solidari dins del projecte “Sempre Endavant”

Recorrerà 190 kms en una travessia non stop al mes de març

repte solidari sempre endavant
Cartell del nou repte solidari del projecte “Sempre Endavant” // Foto: Raül Arenas Isaac

L’ultrafondista targarí Raúl Arenas Isaac ha confirmat que ja té fixat un nou repte per l’any vinent dins del projecte solidari “Sempre Endavant”. Es tracta d’una travessia Non Stop de 190 kms i un desnivell positiu de més de 3950 metres entre Llívia (Alta Cerdanya) i el seu municipi (Tàrrega) passant pel Pirineu Solsonès, que en farà el proper 15 de març.

En aquesta ocasió el repte solidari anirà a favor d’una gran amiga seva, la Noe Gaya, que quan tenia 22 anys,va tenir un accident i va quedar amb tetraparèsia espàstica degut a un traumatisme cràneo-encefàlic on també va perdre la parla i l’equilibri.
La Noe no deixa de tenir somnis i il·lusions i un d’ells és poder arribar a publicar un conte que ha escrit amb moltíssima il·lusió. El Raül Arenas ha pensat de fer aquest repte per poder ajudar a la Noe a treure aquest fantàstic conte.
Aviat sortiran les samarretes i números per un gran sorteig que com cada any es realitza als reptes “Sempre Endavant” per recaptar fons i ajudar a treure un gran somriure a la gent que més ho necessita!. El projecte compta a més amb un ampli grup de col·laboradors i espònsors que ajuden a finançar els reptes solidaris del Raül.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*