L’ONCE fa un cupó per tot l’Estat dedicat al Parlament de Catalunya

Va ser presentat al despatx d’audiències de la presidenta, Carme Forcadell

parlament de catalunya façana
El cupó mostrarà el Parlament de Catalunya a tot l’Estat // Foto: Wikimèdia Commons

Demà dissabte 24 de setembre cinc milions i mig de cupons de l’ONCE portaran la imatge del Parlament de Catalunya a tot l’Estat espanyol, en una iniciativa de l’Organització per dedicar el seu popular cupó a aquest emblemàtic edifici.

Aquest cupó es va presentar el passat dilluns dia 19 al despatx d’audiències de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, en un acte al que van assistir Xavier Grau, delegat territorial i Enric Botí, president del consell territorial de l’ONCE a Catalunya, acompanyats per una venedora dels productes de joc de l’Organització, una persona sordcega i un estudiant que van explicar què significa per a ells el cupó i què aporta a les seves vides.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El cupó de l’ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*