Dijous, 16 setembre 2021
spot_img
IniciInclusió LaboralL’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2021 contempla 1.630 places reservades a persones...

L’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2021 contempla 1.630 places reservades a persones amb discapacitat

El CERMI anima a aprofitar la xifra més alta de places d'una convocatòria en l'àmbit de l'Administració Pública de l'Estat

cartell oferta ocupació publica 2021
Cartell de l’Oferta d’Ocupació Pública 2021 // Foto: Gobierno de España

El Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI) ha animat les persones i organitzacions del sector social de la discapacitat a aprofitar les 1.630 places reservades a persones amb discapacitat en l’Oferta d’Ocupació Pública corresponent a l’any 2021, publicada aquesta setmana a el Butlletí Oficial de l’Estat mitjançant reial decret.

Per al CERMI, l’ocupació pública en l’Administració General de l’Estat és una via d’inclusió laboral de gran interès per a les persones amb discapacitat. Segons el percentatge legal que obliga a establir una quota de el 7 per 100 a favor de persones amb discapacitat, l’OPE de 2021 reserva un total de 1.630 places, 957 d’accés lliure i 683 de promoció interna.

banner flyer interpersonas

De les 957 places d’accés lliure, 701 s’adrecen a persones amb discapacitat de tot tipus (un 5 per 100), i 256 específicament a persones amb discapacitat intel·lectual (un 2 per 100).

Pel que fa a promoció interna, de les 683 convocades, 499 són genèriques, i 184, destinades a persones amb discapacitat intel·lectual -5 i 2 per 100, respectivament-.

Aquesta xifra de 1.630 places reservades a persones amb discapacitat és la més alta d’una Oferta d’Ocupació Pública anual en l’àmbit de l’Administració General d’Estat.

Secció patrocinada per

FECETC color logo
https://fecetc.org

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content