Lleida viu una gran festa de l’esport adaptat amb el Campionat de Catalunya Special Olympics-ACELL

Francesc Martínez de Foix anuncia el seu comiat com a president de la Federació ACELL

esport adaptat lleida gimnàstica artística
33 esportistes van participar en la modalitat de gimnàstica artística // Foto: Special Olympics Catalunya

La ciutat de Lleida va aplegar ahir a més de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual, 33 dels quals van competir en gimnàstica i 498 en futbol sala, en el 23è Campionat de Catalunya de Gimnàstica i el 33è Campionat de Catalunya de Futbol sala.

FREEFORMSTYLE-600X300

El 23è Campionat de Catalunya de gimnàstica, que es va disputar en el Pavelló Municipal de Pardinyes, es va dividir en la sessió matinal amb gimnàstica artística i a la tarda gimnàstica rítmica en la que van participar diferents clubs catalans: Associació Esportiva Catalonia, Prodis, Club Gimnàstica EGIBA, l’Escola Esportiva ACELL i l’amfitrió ASVOLCALL-DOWN LLEIDA.

Les i els gimnastes van participar en diferents disciplines com salt, barra d’equilibri, terra i a la tarda, en rítmica, el públic va poder gaudir dels exercicis de pilota, cinta i cèrcol. A més de la competició referent al Campionat de Catalunya, les gimnastes del Club de Gimnàstica FEDAC de Lleida van realitzar una magnífica exhibició amb una coreografia unificada, amb esportistes amb i sense discapacitat. Roxana Popa, gimnasta professional d’origen romanès i que competeix amb la selecció espanyola, va ser present amb les esportistes i també va lliurar medalles als guanyadors.

Pel que fa a la competició de futbol sala que es va celebrar en el camp de futbol Pardinyes, prop de 500 esportistes van competir repartits en 54 equips i de 15 grups diferents segons el seu nivell i categoria. Tots els equips van rebre el seu trofeu de guanyadors i de participació de mans de les autoritats presents: Joan Segarra, representant territorial a Lleida de la Secretaria General de l’Esport; Xavier Rodamilans, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Carlos Garcia, president del Club de Futbol Pardinyes, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya i Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL.

El president de la Federació ACELL va aprofitar el seu parlament per acomiadar-se del càrrec. “A Lleida va començar tot, aquí es van organitzar els primers Jocs Special Olympics. Estic molt orgullós de tots vosaltres i després de tants anys deixo la presidència”, va dir.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*