Dijous, 4 març 2021
Inici Covid-19 La Llar Residència Lluïsa Oller acollirà persones amb discapacitat intel·lectual contagiades de...

La Llar Residència Lluïsa Oller acollirà persones amb discapacitat intel·lectual contagiades de Covid

Es podran derivar casos d'altres llars residències per evitar brots

Llar Lluïsa Oller acollir persones covid
La llar residència té capacitat per 10 persones en habitacions individuals // Foto: Grup Viver de Bell-lloc

La Fundació Lluïsa Oller del Grup Viver de Bell-lloc ha preparat un dispositiu d’atenció a persones contagiades de Covid-19 especialitzat pel col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual. Es tracta de la Llar Residència Lluïsa Oller, construïda a principis d’any a Cardedeu, però encara sense activitat, i que es converteix ara en el primer servei d’aquestes característiques que es posa en marxa a la Regió Metropolitana Nord.

L’objectiu d’aquest nou servei, sol·licitat pels departaments de Treball, Afers Socials i Famílies i Salut, és poder derivar els casos positius de les llars residències d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual de la Regió Sanitària Metropolitana Nord a una residència especialitzada. D’aquesta manera, s’evitaran brots de contagis en els centres i no caldrà que les persones contagiades es quedin aïllades a les seves habitacions.

ARC Soluciones publi

La llar residència té capacitat per atendre a 10 persones en habitacions individuals, en un entorn acollidor amb un ampli jardí perquè la quarantena sigui el més agradable possible. El nou equipament compta amb un equip format per professionals de la integració social, atenció a la dependència, treball social i psicologia, així com auxiliars clínics.

Les residències afectades podran sol·licitar directament l’ús d’aquest servei a la Fundació Lluïsa Oller o bé a través de la bústia general de la Regió Nord.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES