Dimarts, 30 novembre 2021
IniciDiscapacitatEl Consell per la República fabricarà 500 mascaretes transparents pels alumnes amb...

El Consell per la República fabricarà 500 mascaretes transparents pels alumnes amb discapacitat auditiva

Dins el seu pla Acció Social Republicana

mascaretes transparents alumnes sordesa
Dues persones utilitzant mascaretes transparents // Foto: ACAPPS

La pandèmia de la covid està portant molt patiment a la societat des de fa mesos, però per altra banda, està despertant el caràcter solidari des de molts indrets. L’últim exemple és el Consell per la República, que dins el seu pla Acció Social Republicana, ha decidit fabricar 500 mascaretes transparents homologades per fer-les arribar als centres educatius amb alumnes amb discapacitat auditiva i els seus entorns familiars.

Segons aquesta informació, recollida a ElNacional.cat, 400 mascaretes es distribuiran per tot el territori i la resta s’utilitzaran per fer difusió a nivell internacional. Aquesta acció és una continuació de la fabricació de mascaretes transparents que es van fer arribar als metges que atenen a persones sordes o amb dificultats auditives.

diari-discapacitat-300x250e

La nova iniciativa se suma a d’altres campanyes i reivindicacions que s’estan fent per ajudar als alumnes amb sordesa, que tenen dificultat per comunicar-se i seguir les classes amb les mascaretes tradicionals. A Catalunya, hi ha 32.000 persones amb discapacitat auditiva.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES