Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciCULTURAL'exposició "Caput aut navis" estrena vídeos accessibles en llengua de signes i...

L’exposició “Caput aut navis” estrena vídeos accessibles en llengua de signes i subtitulat

Es pot visitar a Can Serra Història de la Ciutat dels Museu de Mataró

campanya 25N diba
Una mostra de l’exposició “Caput aut navis. A cara o creu” // Foto: Diba

El programa d’accessibilitat La Mirada Tàctil de la Xarxa de Museus Locals presenta els nous vídeos de l’exposició “Caput aut navis. A cara o creu” que actualment es pot visitar a Can Serra Història de la Ciutat dels Museu de Mataró. Aquests vídeos estan especialment concebuts per a les persones amb dificultats auditives i sensitives.

Concretament es tracta de vuit vídeos amb continguts en llenguatge de signes per a la comunitat sord signant i subtitulat per a la comunitat sorda oralista. La producció d’aquests vídeos, que es poden visionar al canal de You Tube de La Mirada Tàctil, ha comptat amb la col·laboració de la Federació de Sords de Catalunya (FESOCA).

Després d’un vídeo de presentació, la sèrie segueix els set àmbits en què està estructurada la mostra: El món de la mainada, Jugar a cuinetes, Sons i bales, Alea iacta est, Golafre!, A jugar! i A Cara o Creu. Caput aut navis -en català “a cara o creu”- és el nom llatí d’un dels jocs més populars en l’antiguitat i que ha perviscut fins als nostres dies.

L’exposició és itinerant, i es pot visitar a Mataró fins el 22 de novembre. La mostra es complementa amb peces pròpies del Museu, provinents d’excavacions arqueològiques de la zona, i la visita es pot continuar amb les exposicions permanents “Iluro, ciutat romana” i “Mataró, ciutat mediterrània”.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content