Divendres, 24 setembre 2021
spot_img
IniciRecerca i TecnologiaUn projecte de telerehabilitació física d’ADFO guanya un premi del programa DKV...

Un projecte de telerehabilitació física d’ADFO guanya un premi del programa DKV Impacta

L’entitat rebrà 15.000€ i mentoria per impulsar l’assaig clínic de TELEDFO

prova pilot telerehabilitacio física adfo
Realitzant una prova pilot del projecte TELEDFO // Foto: ADFO

El projecte TELEDFO impulsat per l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO), juntament amb enginyers de la UPC, ha estat un dels 5 projectes guanyadors del programa DKV Impacta, una iniciativa d’innovació social a la salut que pretén finançar projectes i oferir acompanyament, mentoria i formació estratègica a les entitats utilitzant metodologies d’innovació.

TELEDFO és una solució gamificada de telerehabilitació física amb impacte social, per millorar la qualitat de vida de les persones amb lesions cròniques reduint el risc d’exclusió social degut el seu deteriorament físic.

banner flyer interpersonas

La solució que estan desenvolupant ADFO i UPC, és un sistema de telerehabilitació física i cognitiva que augmenta l’autonomia i optimitza el tractament a través de la monitorització de dades i augmenta l’accessibilitat.

A través d’un sistema de captura de dades biomecàniques es poden realitzar tractaments i seguiments dels pacients en remot. Amb la gamificació aconseguim una major motivació de l’usuari i reduïm la taxa d’abandonament del tractament. TELEDFO redueixen costos i, el més important, genera impacte social perquè a través de llicències RSC es donarà accés a l’aplicació a entitats del tercer sector.

Gràcies a aquest premi, l’ADFO rebrà 15.000 euros i mentoria que permetran avançar amb l’assaig clínic del projecte i definir el model de sostenibilitat del mateix.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES