Les piscines de tot Catalunya s’ompliran de solidaritat en una nova edició del ‘Mulla’t’ per l’esclerosi múltiple

Els organitzadors esperen superar les 100.000 persones participants

mullat piscines catalunya solidaritat esclerosi múltiple
Més de 600 piscines es solidaritzarant amb aquesta campanya // Foto: Fundació EM

Aquest diumenge les piscines de tot Catalunya es tornaran a omplir de solidaritat en una nova edició del ‘Mulla’t’ per l’esclerosi múltiple, una malaltia que afecta més de 9.000 persones a Catalunya.

Aquest any 2019, la Federació d’Esclerosi Múltiple (FEM), organitzadora del Mulla’t  espera mantenir i superar les 100.000 persones participants del 25è aniversari, amb la col·laboració d’entitats, escoles, voluntariat i empreses que també donen suport a la campanya.

BANER_300X250

Una de les novetats de l’edició d’enguany és l’acord de col·laboració que ha fet la FEM amb el Gremi d’Empresaris de Catalunya per promocionar el ‘Mulla’t’. Setze cinemes catalans projectaran l’anunci de l’esdeveniment a les pantalles de forma solidària, un vídeo que mostra una nedadora submergida sota l’aigua que de manera progressiva perd capacitats per caminar i conviu amb la incertesa.

La FEM ha fet una crida per trobar persones voluntàries que vulguin col·laborar unes hores en les més de 600 piscines on se celebra. Un cop acabada la tasca, el voluntariat podrà quedar-se gaudint de la piscina. Les persones interessades en fer voluntariat han d’entrar a la web del ‘Mulla’t’ dient la piscina de preferència o bé enviar un correu a jlazaro@fem.es. Les tasques que es necessiten cobrir són: donar informació general, recaptar fons amb els articles solidaris, animar a les persones a mullar-se i portar el control de la recaptació econòmica.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica que afecta la mielina, encarregada de la transmissió dels impulsos nerviosos. És la segona causa de discapacitat en persones joves. Avui dia, encara no té cura i tampoc no es coneixen les causes.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*