Més de 600 piscines de Catalunya tornaran a ser solidàries amb l’esclerosi múltiple en la 25a edició del “Mulla’t”

El dissenyador Xavier Mariscal ha creat la imatge de la campanya

25 anys mullat esclerosi múltiple 600 piscines solidàries
Xavier Mariscal ha creat la imatge de la campanya d’enguany // Foto: FEM

El proper 8 de juliol torna una nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i en la que hi participaran més de 600 piscines d’arreu del territori de Catalunya per solidaritzar-se amb els afectats per aquesta malaltia i els seus familiars.

Aquesta és una edició molt especial, ja que es celebren els 25 anys, i per això el dissenyador Xavier Mariscal, que va ser l’autor del cartell de la primera edició, ha dissenyat també la imatge d’aquest any.  Mariscal ha optat per un traçat desenfadat, fresc i divertit tal com pretén ser el Mulla’t, que vol conscienciar la població d’una malaltia crònica i neurodegenerativa fent un salt a l’aigua lúdic i participatiu. A la imatge hi apareixen diferents personatges que representen, sempre de forma simpàtica, les persones que es mullen.

Durant aquest anys, el Mulla’t ha fet gran. Fa 25 anys hi van participar 67 piscines de Catalunya i l’any passat van ser més de 600 i més de 100.000 persones es van mullar.  

També s’ha fet gran la Fundació FEM, que avui té centres a Reus, Lleida i Barcelona i ofereix serveis a Girona. Igualment, té un Centre Especial de Treball que dona feina a 90 persones amb esclerosi múltiple i altres discapacitats.

Per celebrar el ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ s’han preparat tot un seguit d’actes amb l’objectiu que la societat s’aboqui a la festa solidària. A Barcelona, el Mulla’t s’obre al mar i a la ciutat. Durant la jornada hi haurà música en directe, tallers infantils, activitats variades i moltes sorpreses.

Tots els fons del Mulla’t es destinaran aquest any a l’esclerosi múltiple infantil que afecta entre un 3 i un 10% dels nous casos que es diagnostiquen cada any. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per reduir l’impacte de la malaltia, que afecta a 7.500 persones a Catalunya, des de diversos àmbits: serveis de persones amb esclerosis múltiple; defensa dels seus drets; sensibilització sobre la malaltia; i recerca i investigació.

El ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple 2018 està ara en plena campanya. Ja s’hi han apuntat més de 300 voluntaris, encara que l’objectiu és arribar als 1.200, i estan confirmades 535 piscines de les 610 que pretén aconseguir l’organització. Per participar es pot fer a través d’aquest enllaç. La campanya també inclou d’un complet catàleg de productes solidaris (tovallola, samarreta, llibretes, bosses, necessers) amb el la imatge del Mulla’t 2018.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*