Les persones amb discapacitat poden reservar l’aula multisensorial de la biblioteca de Bon Pastor

També per un ús per part de professionals

aula multisensorial
Persones utilitzant a sala multisensorial de la biblioteca de Bon Pastor // Foto: Ajuntment de Barcelona

Representants de la Taula d’entitats de persones amb discapacitat del districte de Sant Andreu a Barcelona, han visitat l’aula multisensorial de la Biblioteca de Bon Pastor per conèixer el projecte d’accessibilitat per a persones amb discapacitat.

Es tracta d’un espai innovador i pioner, que es va posar en marxa el passat mes d’octubre, dissenyat i equipat amb diferents dispositius tecnològics i instruments audiovisuals que estimulen els sentits i afavoreixen l’atenció dels seus usuaris.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La biblioteca ofereix un ús individual de la sala per usuaris amb diversitat funcional, que poden reservar la sala en sessions de 30’ o 1h, per fer ús de biblioteca, però adaptada a les seves necessitats. La biblioteca ofereix xerrades informatives destinades a famílies tots els dissabtes a les 12h.

També ofereix un ús de l’aula per part de professionals, tant individual com col·lectivament (mestres, educadors, psicòlegs…) de les escoles, associacions, etc., la possibilitat de treballar amb infants. Aquest espai pot ser molt adequat per adquirir nous aprenentatges, treballar temes emocionals, etc.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*