Neix la Taula de Salut Mental de Lleida i el Segrià per lluitar contra l’estigma i promoure iniciatives

Ja són 24 les Taules constituïdes a Catalunya

neix taula salut mental lleida segria estigma
Participants a la segona sessió de constitució de la Taula // Foto: Ajuntament de Lleida

El passat 4 de febrer va tenir lloc a la sala Alfred Perenya la segona sessió de la constitució de la Taula de Salut Mental de Lleida i el Segrià, amb la presència de les administracions i entitats que van signar la seva adhesió.

Els objectius marcats de la Taula són promoure iniciatives de sensibilització, prevenció i lluita contra l’estigma. En aquesta línia, la presidenta de Salut Mental Ponent, Eva Barta, va voler destacar tres eixos de treball claus de la nova plataforma: coneixement i xarxa associativa, educació i sensibilització i promoció de polítiques de salut mental.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb la Taula de Salut Mental de Lleida, ja són 24 les taules constituïdes a Catalunya. A més de les entitats i de l’administració pública local, també s’han implicat administracions comarcals com el Consell Comarcal del Segrià, la Diputació de Lleida o organismes de la Generalitat de Catalunya.

Entre les entitats, s’han unit al projecte la Coordinadora d’Entitats de Salut Mental i Addiccions, AADDMM Terraferma, la Federació Salut Mental Catalunya, Sant Joan de Déu Terres de Lleida, l’Associació Intress, la Fundació Intress per a la Integració, la Fundació Tomàs i Canet, la Fundació Alosa, la Fundació Ilersis, l’Associació Agrupat i FeSalut.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*