Dissabte, 24 setembre 2022
Dissabte, 24 setembre 2022
IniciEntitatsLes fundacions i associacions podran seguir adoptant acords per via telemàtica fins...

Les fundacions i associacions podran seguir adoptant acords per via telemàtica fins el 31 de desembre de 2022

La Generalitat prorroga aquesta mesura per fer front a l’impacte sanitari, econòmic i social de la Covid-19

els acords es podran seguir fent via telemàtica
Els acords es podran seguir prenent de forma telemàtica fins a finals d’any // Foto: Arxiu

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya ha publicat el 23 de desembre el Decret Llei 28/2021, pel qual modifica el Decret llei 10/2020, de 27 de març, el qual estableix noves mesures extraordinàries per fer front a l’impacte sanitari, econòmic i social de la COVID-19.

Aquesta modificació es tradueix en la pròrroga, fins el 31 de desembre de 2022, perquè les fundacions i associacions subjectes al dret civil català es puguin reunir i adoptar acords per mitjà de videoconferència o d’altres mitjans de comunicació, encara que els seus estatuts no ho estableixin.

La disposició final primera també indica que si no és possible utilitzar aquests mitjans, i fins a la mateixa data, també poden adoptar acords sense reunió, encara que els estatuts no ho estableixin. Això serà possible sempre que ho decideixi la persona que presideix o que ho sol·licitin almenys dues persones membres, en el cas de reunions de junta directiva o patronat, i si es tracta de l’assemblea general d’una associació, un 20% de les persones associades.

S’ha aprovat una nova pròrroga que anul·la la normativa anterior que establia que les entitats havien de modificar els seus estatuts per poder seguir fent reunions dels òrgans de govern per via telemàtica a partir de l’1 de gener de 2022.

Les reunions i assemblees virtuals, per tant, són una opció vàlida fins el 31 de desembre de 2022 encara que els estatuts de les organitzacions no les tinguin previstes.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content