Divendres, 21 juny 2024
IniciINCLUSIÓ LABORALLeroy Merlin reforça el seu compromís amb la inclusió laboral de persones...

Leroy Merlin reforça el seu compromís amb la inclusió laboral de persones amb discapacitat en un acord amb la FECETC

La federació assessorarà i acompanyarà l’empresa en la selecció i contractació de persones del col·lectiu

equips botiga leroy merlin acord amb la FECETC
Personal de botiga de Leroy Merlin // Foto: FECETC

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) i Leroy Merlin España, empresa especialitzada en la venda de productes de bricolatge, jardineria, decoració i construcció, han formalitzat un contracte marc amb l’objectiu de col·laborar en la contractació de persones amb discapacitat a Catalunya. 

El conveni, signat al desembre, estableix que la FECETC assessorarà i acompanyarà Leroy Merlin en la selecció i contractació de personal amb discapacitat adaptada a les necessitats dels seus establiments a Catalunya. Aquest acord, amb una durada inicial d’un any i opció de pròrroga, reflecteix la voluntat de la federació de donar suport a empreses amb més de 50 treballadors en el compliment de les seves obligacions legals relatives a la contractació de persones amb discapacitat.

L’aliança entre FECETC i Leroy Merlin respon al compromís de l’empresa amb la diversitat i la inclusió, com ho demostra el seu programa ‘No menos del 4%’, que destaca la importància de superar el 4% de treballadors amb discapacitat a la plantilla, actualment situat en un 2,14% segons dades del 2020. Úrsula Mariategui, responsable de Diversitat i Inclusió de Leroy Merlin Espanya, ha assegurat que “a Leroy Merlin estem compromesos amb la diversitat i la inclusió com a pilars fonamentals de la companyia. La col·laboració amb entitats com la FECETC ajuden que seguim construint un futur on totes les persones tinguin l’oportunitat de desenvolupar el seu talent.”

Leroy Merlin ja ha obtingut diversos reconeixements en l’àmbit de recursos humans, destacant la certificació Top Employer Espanya 2023 per desè any consecutiu, el lloc 18 al rànquing Merco Talent 2022 i premis com el Top Insiders a la Flexibilitat Laboral i Organització 2022 i la Certificació Top Diversity Company 2023 d’Intrama.

PUBLICITAT

La FECETC ofereix a les empreses assessorament sobre la contractació de persones amb discapacitat. Les companyies interessades en aquest servei poden contactar amb la federació a través del correu electrònic fecetc@fecetc.org o mitjançant una trucada al 93 313 48 95. 

Secció patrocinada per
FECETC color logo

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content