L’Associació MIFAS de Girona dona el tret de sortida als actes commemoratius del seu 40è aniversari

En un acte que s’ha celebrat a les escales de la Catedral de Girona

presentació-actes-commemoratius-40-aniversari-associació-mifas-girona
Els participants de la presentació a les escales de la Catedral de Girona // Foto: Grup MIFAS

Aquest matí, les escales de la Catedral de Girona han estat testimoni de de la presentació oficial dels actes commemoratius del 40è aniversari de l’Associació MIFAS, que oferiran com acte central la MIFASFest, un espectacle de concerts i actuacions que tindran lloc el 27 de setembre a la Copa de Girona.

El president de l’Associació MIFAS, Albert Carbonell, ha estat l’encarregat d’explicar tots els aspectes d’aquesta commemoració. A la presentació hi ha assistit Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, qui ha destacat la importància de la tasca que fa MIFAS a favor de les persones amb discapacitat física i que dona suport a aquesta celebració oberta a tota la ciutadania. Quim Ayats, diputat de la Diputació de Girona,  per la seva banda ha felicitat l’entitat per als seus 40 anys de dedicació i contribució a la societat. 

BANER_300X250

La MIFASFest ha rebut el suport econòmic de l’Ajuntament de Girona i de la Diputació de Girona i compta el patrocini oficial de les empreses Basedi, Fundació Eurofirms i Rehagirona. A més de la col·laboració de diferents empreses de la demarcació.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*