L’Associació Educatio organitza a Barcelona el nou curs de formació “TEA amb grans necessitats de suport”

Impartit per l’especialista Marlene Horna

cus tea grans necessitats suport

El dissabte 28 de març l’Associació Educatio organitza a Barcelona el curs “TEA amb grans necessitats de suport” impartit per la Marlene Horna.

Les persones amb autisme que tenen compromesa la seva capacitat cognitiva s’enfronten de manera permanent a grans reptes que els fan especialment vulnerables. El desenvolupament diari amb el màxim d’oportunitats requereix de grans suport de familiar i educadors.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Davant d’aquestes necessitats, importants i complexes, dos elements resulten essencials en la recerca de la seva qualitat de vida: la comprensió del que significa l’autisme sota aquestes condicions i el coneixement profund i respectuós de cada persona.

Aquest nou curs s’inicia amb eines per conèixer i establir una relació positiva amb la persona des dels seus interessos, reptes i fortaleses. A partir d’aquí, es presentaran estratègies proactives per tractar problemes de conducta i ensenyar habilitats de comunicació i autodeterminació.

BANER_300X250

Un curs va adreçat a persones que vulguin millorar la qualitat de vida de les persones en l’espectre de l’autisme. Des de les escoles, les famílies, els professionals socio sanitaris, centres ocupacionals,  centres de dia, llars, residències, oci, etc. Per a infants, joves i adults. Aquest curs està reconegut pel Departament d’Educació, obert a professionals i famílies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*