L’APPCAT organitza una jornada de conferències amb motiu del Dia Mundial de la Pòlio i la Postpòlio

Se celebra el 23 d'octubre a l'Hospital Universitari de Bellvitge

jornada conferències pòlio postpòlio
La jornada tractarà sobre pòlio i postpòlio // Foto: FCEDF

El proper 23 d’octubre l’associació APPCAT (Associats de Pòlio i Postpòlio de Catalunya), organitza una jornada amb diverses conferències amb motiu del Dia Mundial de la Pòlio i la Postpòlio que se celebra al dia següent. La jornada tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Els ponents de la Jornada són: el Dr. Juan Antonio Rodríguez, professor de la Facultat de Medicina de la Universidad de Salamanca; el Dr Josep Gámez, Neuròleg i Coordinador de la Clínica de Malalties Neuromusculars de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; el Dr. Enric Portell, Medicina Física i Neurorehabilitador de l’Estudi i Tractament del Síndrome Postpòlio de la Fundació Institut Guttmann; la Dra. Mónica Povedano, Cap de Secció de Neurofisiologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge; i Laura Baget, Psicòloga de la Salut de la Unitat Funcional ELA, de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les inscripcions de la jornada ja estan obertes. Per més informació es pot contactar amb el correu electrònic appcat@appcat.cat i per telèfon al 633.185.011. L’associació APPCAT (ASSOCIATS DE PÒLIO I POSTPÒLIO DE CATALUNYA) fou creada amb la finalitat de demanar suport i ajuts pels afectats de Pòlio i Postpòlio dins del territori de Catalunya.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*