L’APPCAT organitza una jornada de conferències amb motiu del Dia Mundial de la Pòlio i la Postpòlio

Se celebra el 23 d'octubre a l'Hospital Universitari de Bellvitge

jornada conferències pòlio postpòlio
La jornada tractarà sobre pòlio i postpòlio // Foto: FCEDF

El proper 23 d’octubre l’associació APPCAT (Associats de Pòlio i Postpòlio de Catalunya), organitza una jornada amb diverses conferències amb motiu del Dia Mundial de la Pòlio i la Postpòlio que se celebra al dia següent. La jornada tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Els ponents de la Jornada són: el Dr. Juan Antonio Rodríguez, professor de la Facultat de Medicina de la Universidad de Salamanca; el Dr Josep Gámez, Neuròleg i Coordinador de la Clínica de Malalties Neuromusculars de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron; el Dr. Enric Portell, Medicina Física i Neurorehabilitador de l’Estudi i Tractament del Síndrome Postpòlio de la Fundació Institut Guttmann; la Dra. Mónica Povedano, Cap de Secció de Neurofisiologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge; i Laura Baget, Psicòloga de la Salut de la Unitat Funcional ELA, de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

BANER_300X250

Les inscripcions de la jornada ja estan obertes. Per més informació es pot contactar amb el correu electrònic appcat@appcat.cat i per telèfon al 633.185.011. L’associació APPCAT (ASSOCIATS DE PÒLIO I POSTPÒLIO DE CATALUNYA) fou creada amb la finalitat de demanar suport i ajuts pels afectats de Pòlio i Postpòlio dins del territori de Catalunya.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*