El grup escènic Al Trot Teatre presenta l’espectacle ‘Camins forçats’ al Centre Penitenciari Mas d’Enric

Està format per persones amb paràlisi cerebral de La Muntanyeta

camins forçats al trot teatre centre penitenciari
La representació es va fer a la sala d’actes del centre penitenciari // Foto: APPC Tarragona

El Centre Penitenciari Mas d’Enric va ser testimoni ahir de la representació de l’espectacle Camins forçats del grup escènic amateur Al Trot Teatre, format per persones amb paràlisi cerebral i monitors del centre ocupacional Gresol de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC).

El darrer espectacle de Al Trot Teatre es va representar dins dels programes de tractament dels presos, i concretament, dels tallers de teatre que es realitzen al centre penitenciari.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un cop acabada la funció els interns van poder realitzar preguntes als actors del grup escènic. “Quan torneu?”, va ser la primera demanda que els van traslladar, seguida de paraules d’agraïment. “Torneu les vegades que faci falta”, afegia un altre, mentre se sumaven aplaudiments espontanis.

Tot seguit, els interns que participen del taller de teatre es van interessar pel procés de creació que segueixen els artistes de La Muntanyeta. “Tardem un any a preparar cada espectacle, ja que és un procés lent, perquè quan tenim el tema que volem tractar, a partir d’allí van sorgint les idees i les anem treballant”, els hi va explicar Manel Maigí, monitor del centre ocupacional.

BANER_300X250

Per últim, els interns van fer entrega d’un obsequi elaborat per ells mateixos en el taller de ceràmica. Tot plegat, va cloure amb paraules d’ànims en totes dues direccions per seguir treballant en l’àmbit de les arts escèniques com un mitjà d’integració i participació social.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*