Dijous, 2 desembre 2021
IniciEntitatsL’APPC de Tarragona tanca la seva campanya de recollida de taps de...

L’APPC de Tarragona tanca la seva campanya de recollida de taps de plàstic

appc campanya recollida taps plàstic
L’entitat ha posat una nova grua al seu centre i renovar un bany // Foto: APPC Tarragona

L’Associació Provincial de Paràlisis Cerebral de Tarragona (APPC) ha decidit tancar la campanya de recollida de taps de plàstic que ha vingut desenvolupant en els darrers anys després d’haver aconseguit l’objectiu de recollir al voltant de 75.000 kg, que els ha permès adquirir una grua nova per al seu centre, així com reformar un dels banys de la seva Residència.

L’entitat ha agraït a totes aquelles persones que han col·laborat desinteressada i solidàriament durant aquests anys en aquesta iniciativa, a la vegada que ha desitjat seguir comptant amb el seu suport de cara a futurs actes o actuacions que l’entitat porti a terme des del seu centre.

fiare banca etica crowdfunding

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES