Divendres, 22 octubre 2021
IniciSalut MentalL’Ajuntament de Sant Celoni i la Diputació organitzen un grup de suport...

L’Ajuntament de Sant Celoni i la Diputació organitzen un grup de suport emocional per a persones cuidadores no professionals

Consisteix en una tanda de 10 trobades tots els dimecres a partir del 13 d’octubre

cartell grup de suport emocional persones cuidadores
Cartell del Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua // Foto: Ajuntament de Sant Celoni

L’Ajuntament de Sant Celoni i la Diputació de Barcelona han organitzat un grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua (GSAM), un espai de relació, suport emocional i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua per a persones cuidadores no professionals, assistit per un/a psicòleg/a.

Els objectius d’aquest grup són: evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, i evitar la soledat i disminuir l’estrès. La metodologia per assolir aquests objectius consisteix en una tanda de 10 trobades d’una hora i mitja, els dimecres de 10 a 11.30 h a l’edifici Puigdollers de Sant Celoni a partir del 13 d’octubre. 

Qualsevol persona que vulgui assistir s’ha de comprometre a compartir la seva experiència de cuidador/a amb les altres persones i assistir a totes les sessions.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES