Dijous, 2 desembre 2021
IniciPatrocinatsL'AFIS posa en marxa dos serveis per millorar la vida de les...

L’AFIS posa en marxa dos serveis per millorar la vida de les persones amb diversitat funcional a les Terres de Ebre

afis serveis millorar vida persones diversitat funcional terres del ebre
L’entitat utilitza, entre d’altres elements, bicicletes adaptades // Foto: AFIS

La segona setmana d’aquest mes de juliol l’Associació Funcional per a la Integració Social (AFIS) ha iniciat dos nous serveis per a totes les persones amb mobilitat reduïda (ja sigui perquè són persones amb discapacitat o de la Tercera Edat) que resideixen o visiten les Terres de Ebre. Aquests dos nous serveis són el de Turisme i Oci Adaptat i el de Manteniment, Assistència i Reparació, aquest últim també va dirigit a les residències del territori.

El servei de Turisme i Oci Adaptat consta de dos grups. D’una banda, el préstec de material adaptat per a persones amb mobilitat reduïda a qualsevol població, platja, o lloc del territori; i de l’altre, les sortides organitzades en grup que es duen a terme a l‘Antic Camí de Sirga o en la Via Verda del Zafán.

fiare banca etica crowdfunding

El servei de Manteniment, Assistència i Reparació consta d’un pla específic de manteniment per a les ajudes tècniques de les persones usuàries d’aquest tipus de material com també per a les residències de la gent gran o de les persones amb discapacitat del territori (també hi ha l’opció de sol·licitar una revisió periòdica de l’ajuda tècnica). L’assistència es presta a tota persona que ha patit un contratemps amb la seva ajuda tècnica al carrer o al domicili i no pot fer ús d’aquesta. Lla reparació de les ajudes tècniques es fan a les instal·lacions de l’entitat.

L’AFIS (Associació Funcional per a la Integració Social) és una entitat sense afany de lucre, formada per persones amb diversitat funcional que, des del 2014, defensa els drets de les persones amb disCapacitat, treballa per millorar la qualitat de vida d’aquestes i per la seva plena inclusió a la societat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES