L’ADFO inicia el programa del curs 2019-20 amb vuit noves activitats per a persones amb diversitat funcional

El servei Xarxa Inquieta ofereix un total de 18 activitats

adfo programa curs noves activitats
La formació és una de les ofertes que inclou el programa // Foto: ADFO

L’Associació Diversitat Funcional d’Osona (ADFO) posa en marxa aquest mes les activitats del curs 2019-2020 per a persones amb diversitat funcional. Xarxa Inquieta és el nom que rep aquest servei de l’entitat i respon a l’objectiu de treballar tots els àmbits personals.

Hi ha una oferta de 18 activitats entre cursos, activitats dirigides i monogràfics, a banda d’un programa de sortides d’oci i lleure. El curs 2019-2020 compta amb vuit activitats noves que volen cobrir necessitats detectades durant el curs anterior.

BANER_300X250

Pel que fa a la rehabilitació, el programa enguany incorpora:

MOU-TE – Sessions de psicomotricitat per estimular la mobilitat, el manteniment de l’equilibri i la coordinació.

GIMNÀSTICA REHABILITADORA – Activitat orientada a realitzar exercicis personalitzats que potenciïn la rehabilitació per reduir lesions. Dirigida per un fisioterapeuta i un professional de l’activitat física.

En l’àmbit de l’estimulació cognitiva, s’incorporen tres cursos nous:

GRUP D’ESCLEROSIS MÚLTIPLE – Grup de suport orientat a persones amb Esclerosi Múltiple dirigit per una psicòloga.

JUGUEM A RELAXAR-NOS – Conjunt de mètodes i exercicis que ajuden a ser conscient del propi cos per poder relaxar-ne les diferents parts i poder així combatre les emocions negatives que generen tensions.

XERRADES SALUDABLES – Xerrades en format monogràfic on es tractaran diferents temes relacionats amb la salut, principalment l’alimentació.

D’altra banda, l’ADFO per primera vegada afegeix activitats esportives al seu programa:

BOCCIA – Aprenentatge i pràctica de l’esport paralímpic de boccia.

VOLEI ADAPTAT – Grup per a persones que desitgen practicar un esport d’equip. Curs orientat a aprendre la tècnica i les normes del volei i poder realitzar alguna competició amistosa el primer any d’aprenentatge.

BITLLES CATALANES – Enguany es realitzarà un monogràfic de 4 mesos conjuntament amb la Universitat de Vic i l’Associació de Bitlles Catalanes amb l’objectiu de conèixer l’esport i poder participar en competicions a la comarca.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*