La voluntària més gran d’AMPANS celebra 90 anys envoltada de la seva família i de les persones de l’entitat

Rosa Carrillo ha fet aquest estiu 90 anys

rosa-carrillo-voluntària-ampans-90-anys
Rosa Carrillo ha celebrat aquest estiu el seu 90 aniversari // Foto: AMPANS

Es pot ser voluntària amb 90 anys? Que li preguntin a la Rosa Carrillo, la voluntària més gran d’AMPANS, que acaba de complir deu dècades acompanyada de la seva família i de les persones usuàries de l’entitat, a qui dedica el seu temps com a voluntària. 

La Rosa és voluntària del servei de Centre Ocupacional que AMPANS va obrir a Sant Joan de Vilatorrada l’any 2017. Des que va obrir el servei, que acompanya persones adultes amb discapacitat intel·lectual, la Rosa s’hi va acostar per oferir-se com a voluntària. “Vaig veure una butlleta que explicava que podia fer-me voluntària d’AMPANS i no m’ho vaig pensar” diu la Rosa en una entrevista gravada en vídeo que altres joves voluntaris li van fer, en motiu del seu aniversari, i en la que afegeix que “ara tinc temps i m’hi puc dedicar”

BANER_300X250

Des d’aleshores la Rosa va cada setmana al centre ocupacional d’AMPANS “Teixint valors” de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i dóna  un cop de mà en les activitats de costura que es fan al servei. “La Rosa és pura energia, generositat i ganes de viure, amb un toc d’humor molt divertit que la fa molt especial”,  la descriuen des d’AMPANS.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*