La VII Jornada Inclusiva de Barcelona aconsegueix apropar la pràctica de l’esport adaptat a la ciutadania

Es va celebrar dissabte al Passeig Lluís Companys

vii-jornada-inclusiva-esport-adaptat-ciutadania
Un grup de joves jugant a hoquei en cadira de rodes // Foto: FCEDF

La VII Jornada Inclusiva de l’esport adaptat es va celebrar dissabte al Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf) de Barcelona amb un gran èxit de participació de la ciutadania tot i l’aparició de la pluja durant algunes estones.

La jornada, inclosa en el projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, té com objectiu divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat. Per això, durant tota la matinal es van poder jugar a diferents esports adaptats com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes, boccia, pàdel, futbol o ciclisme, entre d’altres esports. Durant la Jornada també es va disputar l’Open de petanca inclusiu

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada inclusiva va comptar amb la presència de Pere Vilà, Representant Territorial de l’Esport i l’Activitat Física a Barcelona, Gabriel Arranz, Director de Promoció i Esdeveniments de l’Institut Barcelona Esports, el President de la FCEDF, Josep Giménez i també els presidents de les altres Federacions d’esport adaptat que van  col.laborar, Nicolau Municio, president de la FECPC i Dolors Luna, presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*