Més de 800 persones participen en la 11a caminada solidària de La Muntanyeta a favor de la paràlisi cerebral

Coincidint amb el Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral

11a-caminada-solidària-la-muntanyeta-paràlisi-cerebral
Com en edicions anteriors, la 11a caminada ha estat un èxit de participació // Foto: APPC Tarragona

Més de 800 persones han participat aquest matí en la 11a caminada solidària per a La Muntanyeta, la marxa organitzada per l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC), que enguany ha servit per reivindicar els drets de les persones amb paràlisi cerebral.

La marxa s’ha iniciat a les 9h del matí des del Balcó del Mediterrani, i ha recorregut la costa tarragonina fins arribar a la Muntanya de Sant Pere. A les instal·lacions de l’entitat, s’hi ha fet un jornada de portes obertes, amenitzada pel Dj Abadia. Un cop allí, i com a novetat d’enguany, tots els participants han pogut manifestar el seu suport a les persones amb paràlisi cerebral en un arbre dels drets on tothom hi ha pogut deixar el seu missatge. S’hi han pogut llegir notes com “per una ciutat sense barreres”, “l’únic límit el marca la voluntat”, o “tots com capaços a la nostra manera”. La marxa ha finalitzat, sense incidents i amb un ambient molt festiu i familiar, poc abans de les 13 hores, al mateix punt on s’havia iniciat, al tram final de la Rambla Nova de Tarragona.

BANER_300X250

La caminada ha estat organitzada un any més pel Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta. Un dels seus membres, Josep Perelló, ha explicat que “calculem que tenim el suport de gairebé un miler de persones, i això és extraordinari”.

Aquest suport han vingut d’empreses com Ford Tarraco Center i Lear,  patrocinadors principals de l’activitat. També cal destacar el suport dels voluntaris de l’Obra Social La Caixa, així com el grup de voluntaris Consell Esportiu Tarragonès, que han col·laborat amb l’organització en diferents tasques.

La caminada ha coincidit amb la commemoració del Dia Mundial de la Paràlisi Cerebral, que se celebra el 6 d’octubre. Amb motiu d’aquesta data, el moviment ASPACE ha dut a terme la campanya #DaleLaVuelta per reivindicar els drets de les persones amb paràlisi cerebral.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*