La Federació SMC derivarà al servei d’atenció psicològica ‘Psicoxarxa Solidària’ a persones amb pocs recursos

Es un projecte del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

federació-salut-mental-atenció-psicològica-persones-pocs-recursos

La Federació Salut Mental Catalunya s’ha adherit al projecte Psicoxarxa solidària del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), una xarxa de psicòlegs col·legiats, de forma solidària, es posen a disposició de la ciutadania per donar atenció psicològica a persones amb pocs recursos econòmics.

D’aquesta manera, la Federació derivarà a aquest projecte aquelles persones de la xarxa associativa amb pocs recursos econòmics i que tinguin necessitat d’atenció psicològics. D’aquesta manera, podran beneficiar-se d’una atenció psicològica de qualitat amb un cost màxim de 10€ per sessió.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La “Psicoxarxa Solidària” ofereix, a través dels professionals i projectes inscrits, diferents tipus d’atenció psicològica, des dels diversos àmbits d’intervenció de la Psicologia i de les diferents orientacions professionals, a les quatre províncies de Catalunya.

Per accedir a la “Psicoxarxa solidària” cal adreçar-se a l’Espai Situa’t del territori corresponent, on els tècnics faran una primera entrevista d’acollida, informaran i orientaran a la persona, i valoraran si la petició ha de ser adreçada al projecte del COPC o pot ser resolta per una altra via. En cas que sigui necessari, els tècnics demanaran informació i documentació econòmica acreditativa de la situació de la persona per tal de confirmar el compliment dels requisits econòmics i trametre la derivació a la “Psicoxarxa solidària”.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*