La VII Jornada Inclusiva de divulgació entre la ciutadania de l’esport adaptat oferirà tretze modalitats esportives

Se celebra el 5 d’octubre a l’Arc de Triomf de Barcelona

7a-jornada-inclusiva-ciutadania-tretze-modalitats-esportives
La jornada està oberta a persones amb i sense discapacitat // Foto: FCEDF

Aquest proper dissabte 5 d’octubre arriba a Barcelona la VII Jornada Inclusiva, un esdeveniment que té l’objectiu de divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat.

Aquesta setena edició, que un any més se celebra a l’Arc de Triomf, estarà oberta a la participació de persones amb i sense discapacitat en tretze modalitats esportives diferents: bàsquet CR, hoquei CRE, tennis, petanca, boccia, esgrima, eslàlom, ciclisme, atletisme, voleibol, rugbi adaptat, futbol i amb la novetat del pàdel. Cadascuna d’aquestes estacions formarà una àrea independent i estarà coordinada per tècnics especialistes i personal voluntari que les dinamitzaran.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada, que està inclosa dins del projecte L’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, està organitzada per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física amb la col.laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona i altres federacions que aglutinen l’esport adaptat com la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*