Dimarts, 20 febrer 2024
IniciENTITATSLa propera edició de la fira ‘Sí, i millor’ d'ocupació per a...

La propera edició de la fira ‘Sí, i millor’ d’ocupació per a persones amb discapacitat, ja té dates: els dies 4 i 5 d’octubre

Un cop més serà dins el Saló de l’Ocupació, però en aquesta ocasió en un nou espai anomenat ‘Oportunitats Professionals’

fira si i millor 2022
La fira és un punt de trobada entre empreses i persones amb discapacitat en cerca de feina // Foto: FECETC

La fira ‘Sí, i millor’ se celebrarà enguany a l’octubre. Per què és interessant, per a les empreses, participar-hi? Ja tenim dates per a la propera edició de la fira ‘Sí, i millor’ que, un any més, organitzarà la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), amb la secretaria tècnica de la fundació CIES, dins el Saló de l’Ocupació que promou l’ajuntament de Barcelona al recinte firal de Montjuïc.

Enguany serà els dies 4 i 5 d’octubre i en aquesta ocasió estarà ubicada en un nou espai, el 5, anomenat ‘Oportunitats Professionals’. Com sabeu, la fira és un punt de trobada entre persones amb discapacitat que busquen la seva oportunitat laboral i empreses compromeses amb el seu talent que els n’ofereixen. Edició rere edició, la fira ha anat creixent en nombre d’empreses participants i de candidats que, currículum en mà, han estat entrevistats al mateix saló i molts dels quals han marxat amb un contracte pràcticament signat.

Per a les empreses, participar en la fira és, a més, una forma de complir la llei que obliga a tenir en plantilla un 2 per cent de persones amb discapacitat en les empreses de més de 50 treballadors (Decret 86/2015). És, així mateix, una bona manera d’avançar en l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) definits per l’ONU, sobretot pel que fa al treball decent, i a complir amb la Llei 11/2018 en matèria d’informació no financera i diversitat.

Un tercer motiu per participar és que ajuda a complir amb les clàusules socials previstes a Llei 9/2017 de Contractes del Sector Públic.

Per aquestes raons, i perquè les persones amb discapacitat aporten un munt de valors (constància, fidelitat, perseverança, esperit de superació…) a les empreses, alhora que mereixen les mateixes oportunitats que la resta de persones al món laboral, participar a ‘Sí, i millor’ val la pena. A més, són moltes les empreses participants que repeteixen i que ja han començat a reservar espai.

En aquest enllaç es pot ampliar la informació sobre la fira, les xifres d’edicions anteriors i com participar en l’edició d’enguany.

Secció patrocinada per
FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

1 COMENTARI

  1. […] Este año será los días 4 y 5 de octubre , ocupará unos 200 metros cuadrados y en esta ocasión estará ubicada en un nuevo espacio, el 5, ‘Oportunidades Profesionales’. La feria es un punto de encuentro entre personas con discapacidad que buscan su oportunidad laboral y empresas que les ofrecen. Edición tras edición, la feria ha ido creciendo en número de empresas participantes y de candidatos que, currículum en mano, han sido entrevistados en el mismo salón y muchos de los cuales se han ido con un contrato prácticamente firmado. […]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content