Dijous, 2 desembre 2021
IniciDestacadesLa Paeria ofereix servei de transport adaptat per anar a votar a...

La Paeria ofereix servei de transport adaptat per anar a votar a les eleccions del 28 d’abril

paeria servei transport adaptat eleccions 28 abril
Està pensat per ser utilitzat per persones amb mobilitat reduïda // Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Lleida ofereix un servei de transport esporàdic per facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals el dia de les eleccions. Aquest servei es podrà sol·licitar fins el proper 26 d’abril a les 12 del migdia a la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones.

Ho poden demanar aquelles persones empadronades a la ciutat que vulguin anar a votar a les eleccions generals el dia 28 d’abril i que a causa de dificultats de mobilitat o limitacions físiques requereixin un servei de transport adaptat (servei de taxi) i/o de voluntariat.

fiare banca etica crowdfunding

La reserva es pot fer trucant a la línia 010 o a través del tràmit on-line “T’ajudem a anar a votar”, que es troba a la pàgina web de la Paeria. Aquest servei és gratuït per a les persones demandants, sempre que compleixin els requisits abans esmentats.

Aquesta actuació és una més de les que realitza l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES