La Paeria ofereix servei de transport adaptat per anar a votar a les eleccions del 28 d’abril

Es pot sol·licitar fins el 26 d’abril a les 12 del migdia

paeria servei transport adaptat eleccions 28 abril
Està pensat per ser utilitzat per persones amb mobilitat reduïda // Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Lleida ofereix un servei de transport esporàdic per facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals el dia de les eleccions. Aquest servei es podrà sol·licitar fins el proper 26 d’abril a les 12 del migdia a la Regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones.

Ho poden demanar aquelles persones empadronades a la ciutat que vulguin anar a votar a les eleccions generals el dia 28 d’abril i que a causa de dificultats de mobilitat o limitacions físiques requereixin un servei de transport adaptat (servei de taxi) i/o de voluntariat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La reserva es pot fer trucant a la línia 010 o a través del tràmit on-line “T’ajudem a anar a votar”, que es troba a la pàgina web de la Paeria. Aquest servei és gratuït per a les persones demandants, sempre que compleixin els requisits abans esmentats.

Aquesta actuació és una més de les que realitza l’Ajuntament de Lleida per fomentar la participació de les persones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*