El CERMI presenta nou títols relacionats amb la discapacitat amb motiu del Dia del Llibre 2019

Se celebra el proper 23 d’abril

dia llibre 2019 cermi discapacitat

El proper 23 d’abril, coincidint amb el Dia del Llibre, el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) i la Fundació CERMI Dones presenten nou títols de publicacions en format llibre en paper i digital.

En l’àmbit de publicacions de contingut polític-jurídic, les novetats són l’Informe de Drets Humans i Discapacitat Espanya 2018 i l’Informe de Drets Humans i Dones amb Discapacitat Espanya 2017, de la Fundació CERMI Dones. També en aquest mateix àmbit temàtic, altres títols editats són una guia d’accessibilitat a pàgines d’internet ia aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic, així com una monografia sobre l’adaptació de la normativa penitenciària espanyola a la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

BANER_300X250

Pel que fa a responsabilitat social i desenvolupament sostenible, les novetats són una guia per a empreses sobre com aplicar els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) en relació amb la discapacitat i un estudi sobre la contribució del sector social de la discapacitat al desplegament dels ODS a Espanya.

Sobre la temàtica de gènere, el nou títol és l’assaig “Dones Diverses Dones”, de l’autora Carmen Calvo Novell.

Una altra de les publicacions és el llibre blanc de l’esport de persones amb discapacitat a Espanya, promogut pel CERMI, el Comitè Paralímpic Espanyol i la Fundació ONCE.

Finalment, com a novetat literària, el títol editat és “Bon viatge, company”, novel·la curta de l’escriptor Jaime Alejandre.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*