Dijous, 2 desembre 2021
IniciCovid-19La llar residència Sant Sebastià de Barcelona acull 18 persones amb discapacitat...

La llar residència Sant Sebastià de Barcelona acull 18 persones amb discapacitat confinades pel Covid-19

llar residencia sant sebastià persones discapacitat covid 19

Un total de 18 persones amb discapacitat afectades pel Covid-19 o que viuen amb alguna persona que ha donat positiu al virus han estat traslladades a la llar residència Sant Sebastià, al districte de Nou Barris de Barcelona, per tal de millorar la seva atenció i evitar el contagi.

Aquestes persones provenen de residències i llars residències, algunes d’elles derivades des del Servei d’Atenció Residencial Urgent per a Persones amb Discapacitat de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat.

fiare banca etica crowdfunding

Aquestes persones han estat confinades en habitacions individuals i són ateses  per professionals de l’associació Grup Som Via i reben seguiment mèdic del CUAP (Centre d’Urgències d’Atenció Primària) de referència.

L’equipament de la llar residència Sant Sebastià està gestionat pel Consorci de Serveis Socials de Barcelona amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat. Està previst que hi pugui acollir un total de 24 persones. 

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES